• Fidesz-KDNP 50%
  • MSZP 10%
  • Jobbik 3%
  • Együtt 8%
  • LMP 1%
  • DK 6%
  • Más párt 3%

A GAZDASÁGKUTATÓ RENDEZVÉNYEI


AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK


KORÁBBI RENDEZVÉNYEK

"Egyetlen falat sem veszhet kárba!" – Közép-európai konferencia az élelmiszerpazarlás kezeléséről

A Tesco és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közös, „Egyetlen falat sem veszhet kárba!” című, Budapesten rendezett élelmiszerpazarlás elleni közép-európai konferenciáján jelentette be az áruházlánc, hogy 2020-ra a Tesco Európa összes áruháza jótékony célra ajánlja fel a napi rendszerességgel visszagyűjtött élelmiszerfelesleget. 2016 nyaráig a közép-európai Tesco áruházak több mint 5000 tonna élelmiszert adtak át, ami közel 13 millió adag ételnek felel meg. Ebből 2230 tonnát Magyarországon gyűjtöttek össze.

Megalakult a Smart Solutions

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. szervezésében 2016. október 5-én került megrendezésre a Smart Solutions – Okos Megoldások Klaszter megalakítását célzó esemény Budapesten. A Smart Solutions Klaszter legfőbb célkitűzése egy, a településfejlesztési megoldások területén élenjáró szakmai közösség létrehozása, amely az eddig megismert, jellemzően a nagyvárosok integrált fejlesztési igényeire fókuszáló smart city kezdeményezéseken túlmutató irányelvek mentén épül fel.

Esély és akarat – konferencia a parasportról

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára ezt kedden, az "Esély és akarat – A parasport kitörési lehetőségei" című, a Századvég és a Magyar Paralimpiai Bizottság által szervezett konferencián mondta, ahol a fogyatékos emberek életminőségének javítása érdekében tett állami lépésekről is beszélt. A riói paralimpia rajtja előtt bő egy héttel megtartott rendezvényen kiemelte: a kormány részéről az elmúlt időszakban paradigmaváltás történt ezen a területen.

A hazai élelmiszeripar szerepe a közétkeztetésben című konferencia

Menzareform után

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) közös szervezésében, 2016. május 24-én került megrendezésre „A hazai élelmiszeripar szerepe a közétkeztetésben” című konferencia Budapesten.

Csökkenő államadósság – bővülő gazdaság

Európai összehasonlításban Magyarországon csökkent a legnagyobb arányban az államadósság az elmúlt években - hangsúlyozta Varga Mihály szombaton a Századvég Gazdaságkutató Zrt. által rendezett konferencián, ahol azt is megerősítette, néhány év alatt elérhető, hogy hiány nélkül működjön a magyar állam.

Új pályázatok, új lehetőségek konferencia

A vállalkozásoknak fel kell készülniük arra, hogy az európai uniós forrásokban a jövőben emelkedni fog a visszatérítendő támogatások aránya - mondta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós forrásokért felelős államtitkára a Századvég Gazdaságkutató Zrt. konferenciáján, Budapesten.Szövegközi kép 1

Mezőgazdaság-élelmiszerbiztonság konferencia

A termőföldtől az asztalig - Mezőgazdaság-élelmiszerbiztonság konferenciát tartott a Századvég Gazdaságkutató