• Fidesz-KDNP 50%
  • MSZP 10%
  • Jobbik 3%
  • Együtt 8%
  • LMP 1%
  • DK 6%
  • Más párt 3%

GYAKORNOKI PROGRAMA Századvég Gazdaságkutató Zrt. kiemelt feladatának tekinti a fiatalok folyamatos képzését és mentorálását, ezért gyakornoki programot indított olyan diákok számára, akik a program ideje alatt felsőfokú képzésben részesülnek.


A Gazdaságkutató 2016-ban immár harmadik alkalommal hirdette meg gyakornoki programját, melyre a jelentkezőknek angol és magyar nyelvű önéletrajzuk beadása mellett, a megpályázott üzletágtól függően előre megadott témák közül, egy téma kidolgozásával kellett szakmai rátermettségüket bizonyítaniuk. A beérkezett pályázatokat az üzletágak vezetői és a gyakornoki program vezetője közösen értékelték és döntöttek a felvételről. 

Az üzletágak szerinti részletes kiírások az alábbi linkeken találhatóak:

A Gazdaságkutató évről évre meghirdetett gyakornoki programjának 12 hónapja alatt szakmai tapasztalatszerzési lehetőséget biztosít gyakornokainak, akik ez idő alatt valamennyi üzletág tevékenységét megismerhetik, azok munkájához érdemben hozzájárulhatnak, és az érdeklődési körüknek megfelelően választott üzletág munkájában elmélyülhetnek. A program során a gyakornokoknak lehetőségük lesz íráskészségüket, prezentációs képességüket fejleszteni, továbbá folyamatos visszajelzést kapnak munkájukról és szakmai fejlődésükről.

A program időtartama legfeljebb egy év, ezt követően a gyakornokok akár a Gazdaságkutató munkavállalóivá is válhatnak, vagy a programon kívül segíthetik tovább az egyes üzletágak munkáját. A heti ledolgozandó munkaidő választhatóan 20-40 óra, tekintettel a programban résztvevők felsőfokú tanulmányaira.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. gyakornoki programjával szeretne hozzájárulni, hogy az abban részt vevő fiatalok tanulmányaik befejezésével használható, piacképes gyakorlati ismeretekkel tudják megkezdeni szakmai pályafutásukat.